TOKAT / ZİLE - Şehit Ümit Günel Ortaokulu

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Dünyanın en esrarengiz sayısı olarak kabul edilen ve sonsuza kadar devam eden pi sayısı, her yıl 3.ayın 14.günü kutlanmaktadır. Pi sayısının tam kısmı ve virgülden sonraki ilk iki basamağı (3,14) alındığı için bu günde kutlanmaktadır. Bu sene okulumuzda pi sayısının önemi ve değeri matematik öğretmenimiz Özge Nur ALTAY  ve öğrencilerimizin hazırladığı günün anlam ve önemine yönelik etkinlikler ve pano çalışması ile kutlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulünün 103. yılı, okulumuzda öğrencilerimizin hazırladığı programla kutlandı. Programda "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma" yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize okul müdürümüz Mustafa BARDAK ve müdür yardıcımız Mesut ŞİMŞEK tarafından hediyeleri takdim edildi. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuz ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında "İstiklal Marşı'nı En Güzel Okuma" yarışması düzenlenmiştir. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Hikâye yazma yarışmasında, öğrencilerin Türkçeyi doğru kullanmalarını sağlamak ve öğrencilerin yazılı anlatım yoluyla ifade yeteneklerini geliştirmek amaçlandığından Hikâye Yazma Yarışması'nda ilkokul ve ortaokul öğrencilerinden Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okudukları Dede Korkut Hikâyeleri tarzında hikâye yazmaları beklenmektedir.

Ara

1942 yılındaki Erbaa-Niksar depreminin yıl dönümü dolayısıyla farkındalık oluşturmak amacıyla Valimiz Numan Hatipoğlu'nun talimatı doğrultusunda il genelinde eş zamanlı olarak tüm okullarda ve okulumuzda deprem tatbikatı düzenlendi.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda yapılan program ile kutlandı. Bu programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve görev alan bütün öğrencilerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz.

Ara

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Programı düzenlendi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Ekm

2023 yılı Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarına yeniden yönetici görevlendirmelerinde farklı bir kuruma ataması yapılan okulumuz müdür yardımcılarından Erol KOCAKAHYA'ya, okulumuza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı okul müdürümüz Mustafa BARDAK tarafından teşekkür plaketi verilmiştir. Erol KOCAKAHYA'ya okulumuzda çalıştığı süre içerisinde yapmış olduğu hizmetlerden ve sunduğu katkılardan dolayı teşekkür eder yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz H.Bayram POLATTİMUR, okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Öğrencilerin ve öğretmenlerin sorunlarını dinleyerek, eğitim kalitesini daha da yükseltmek adına istişarelerde bulundu. Okul bahçesinde öğrencilerle yakından ilgilenen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz H.Bayram POLATTİMUR, daha sonra öğretmenlerimizle görüşerek eğitim süreci hakkında görüşlerini paylaştı.

Eyl

11 Eylül Pazartesi, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının İlk Ders Zili Çaldı. Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımız için mutlu ve verimli bir yıl olmasını temenni ederiz.